Contact

Voor al je vragen

Geïnteresseerd in de vele mogelijkheden die WTC Schiphol Airport je kan bieden? Nieuwsgierig geworden? Kom eens kennis maken en laat je verassen door dit bijzondere kantoor op een toplocatie.

World Trade Center Schiphol

Schiphol boulevard 105
1118 BG Schiphol
Nederland

BEREIKBAARHEID

Met de auto

Ons gebouw ligt direct aan de op- en afrit van snelweg A4 (Rotterdam-Amsterdam) en is een paar minuten verwijderd van de A5 (Schiphol-Amsterdam), A9 (Amstelveen-Haarlem) en A10 (Ring Amsterdam). Werknemers en bezoekers parkeren gemakkelijk en snel in de parkeergarage onder het gebouw.

Met het OV

WTC Schiphol Airport ligt op enkele minuten lopen van het treinstation Schiphol Airport. Vanaf hier heb je directe verbindingen Nederlandse en internationale bestemmingen. Busreizigers kunnen uitstappen bij de bushalte op Schiphol Plaza.

Met de fiets

Vanuit verschillende richtingen liggen er uitstekende fietspaden rondom Schiphol Airport, zelfs tot aan de terminals. De ruime fietsenstalling biedt altijd voldoende parkeergelegenheid voor je fiets.

Met het vliegtuig

Met circa 322 directe bestemmingen wereldwijd behoort Amsterdam Airport Schiphol tot de top drie van grootste luchthavens in Europa. WTC Schiphol Airport is daarmee uitstekend bereikbaar voor medewerkers en klanten van over de hele wereld.

Interesse in kantoorruimte

Neem contact op met Margot.

Margot is bereikbaar via: +31 6 228 013 26
Email: koeman@schiphol.nl

Of neem contact op via ons contactformulier.

Contactformulier

Algemene vragen

Wij zijn bereikbaar via: +31 20 316 3034
Email: wtcbalie@schiphol.nl

Of neem contact op via ons contactformulier.

Contactformulier

Contactformulier

Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.