Elevate your ambition
WTC Schiphol - Homepage

Werken met de wereld aan uw voeten? Dat kan in WTC Schiphol Airport. Een unieke plek voor ondernemers met nationale en internationale connecties en ambities.

Binnen enkele minuten loopt u van uw bureau naar de Terminal van luchthaven Schiphol, de tweede hub-luchthaven van de wereld. Daarnaast is WTC Schiphol Airport ook met de auto, trein of bus vanuit heel Nederland gemakkelijk te bereiken. Of u nu een afspraak heeft in Amsterdam of in Tokio: zo wordt wereldwijd zaken doen wel heel bereikbaar.

Locatie

WTC Schiphol Airport is het hart van het ambitieuze Schiphol Central Business District. De internationale allure en dynamische 24/7 economie heeft een bijzondere aantrekkingskracht op succesvolle bedrijven. Wilt u uw internationale afspraak ontmoeten in één van de cafés van Schiphol Plaza? Lees hier meer over alle mogelijkheden van deze unieke locatie.

lees verder

Bereikbaarheid

Gelegen op één van de drie grootste luchthavens van Europa is WTC Schiphol Airport uiteraard goed te bereiken voor internationale gasten. Maar ook voor werknemers en klanten binnen Nederland is het een absolute toplocatie. Met de auto, trein, bus, taxi of fiets, een kantoor in WTC Schiphol Airport is gegarandeerd goed bereikbaar. Bekijk hier hoe u er het snelst komt.

lees verder