Elevate your ambition

Bereikbaarheid

WTC Schiphol Airport is op veel manieren eenvoudig te bereiken. Met het vliegtuig, de auto, trein, bus en fiets. Vanuit het vliegtuig bent u binnen enkele minuten in uw kantoor, zonder ook maar een voet buiten de deur te zetten. Dit maakt WTC Schiphol Airport een unieke locatie, centraal gelegen voor al uw nationale en internationale werknemers en klanten.

Auto
WTC Schiphol Airport is zeer eenvoudig te bereiken met de auto. Direct aan de op- en afrit van de snelweg A4 (Rotterdam – Amsterdam) en binnen enkele minuten op de snelwegen A5 (Schiphol – Amsterdam), A9 (Amstelveen – Haarlem) en A10 (Ring Amsterdam). Dankzij de zeer ruime parkeergarage onder de kantoortorens bent u altijd verzekerd van een parkeerplaats.

Trein
Direct onder Schiphol Plaza, binnen enkele minuten loopafstand van uw kantoor, ligt het treinstation van Schiphol Airport. Vanaf hier heeft u een directe verbinding met de grote Nederlandse steden. De Intercity Direct brengt u in minder dan een halfuur naar Rotterdam Centraal. De hele Randstad ligt binnen handbereik. Maar ook voor internationale treinreizen is station Schiphol Airport een ideaal start- en eindpunt:

  • Brussel-Centraal : 2,5 uur
  • Gare du Nord in Parijs : 3 uur
  • Düsseldorf Hauptbahnhof : 3,5 uur

Vliegtuig
Met circa 322 directe bestemmingen wereldwijd behoort Amsterdam Airport Schiphol tot de top drie van grootste luchthavens in Europa. Als belangrijke Europese hub biedt het ruimte aan 108 vliegtuigmaatschappijen. In WTC Schiphol Airport bent u dus bereikbaar voor werknemers en klanten vanuit de hele wereld. Een internationale zakenreis wordt zo wel heel eenvoudig.

Bus
Bijna iedere minuut vertrekt er een bus vanaf de bushalte bij Schiphol Plaza, op korte loopafstand van WTC Schiphol Airport. In totaal zijn er 24 verschillende busverbindingen die zorgen voor een uitstekende regionale bereikbaarheid. Voor medewerkers op Schiphol is het mogelijk om een Jaarabonnement Schiphol (JAS) aan te schaffen, die gratis reizen binnen het Schipholgebied mogelijk maakt.

Fiets
Liever op de fiets naar kantoor? Dankzij de ruime fietsenstalling kunt u uw fiets altijd kwijt. Wilt u zich na een lange fietstocht eerst even opfrissen voordat u aan het werk gaat? Dan kunt u gebruik maken van de douchefaciliteit in WTC Schiphol Airport.

Elevate your ambition
Bent u er klaar voor om uw ambities waar te maken op deze internationale en dynamische kantoorlocatie?
Download brochure
lees verder
Bekijk de kantoren
lees verder
Vraag rondleiding aan
lees verder