Elevate your ambition

Locatie

WTC Schiphol Airport is onderdeel van Airportcity Schiphol dat een grote variëteit aan kantoren, hotels, business centers, horecapunten en winkels biedt. Er zijn ruim 600 bedrijven gevestigd en er werken meer dan 65.000 mensen op en rondom de luchthaven. In deze ambitieuze omgeving inspireren bedrijven elkaar om succesvol zaken te doen.


Enerzijds is WTC Schiphol Airport verbonden aan Schiphol Plaza, het winkelgebied nabij de luchthaven Schiphol. Anderzijds is het onderdeel van Schiphol Central Business District, het ambitieuze zakencentrum van Schiphol.

Net als WTC Schiphol Airport valt ook het multi-tenant kantoorgebouw The Base onder Central Business District. Dat betekent dat u, naast de faciliteiten in WTC Schiphol Airport, ook direct toegang heeft tot de voorzieningen van The Base. Zo kunt u sporten in de moderne sportfaciliteiten van de Health Club, een boek lenen in de The Base Library of gebruikmaken van de 24/7 kinderopvang van CompaNanny.

Schiphol Plaza
Op Schiphol Plaza passeren dagelijks tienduizenden ondernemers, werknemers, reizigers en luchthavenpersoneel. Als huurder profiteert u ook van alles wat Plaza te bieden heeft. Van supermarkt tot luxe parfumerie. Ideaal om tijdens de lunchpauze even snel een boodschap te doen of om een klant te ontmoeten in één van de stijlvolle cafés en restaurants. Een kleine greep uit het aanbod: SuitSupply, Rituals, Gassan, Esprit, Leonidas, Paolo Salotto, Victoria's Secret, Nespresso, La Place, Starbucks en DUTCH & Delicious.

Elevate your ambition
Bent u er klaar voor om uw ambities waar te maken op deze internationale en dynamische kantoorlocatie?
Download brochure
lees verder
Bekijk de kantoren
lees verder
Vraag rondleiding aan
lees verder