Elevate your ambition

Nieuws en events

9 July 2019

Eén van de acht kantoortorens van WTC Schiphol Airport is vrijgekomen. Het gaat om 6 verdiepingen van circa 1.000 m2 v.v.o., in een gebouw dat direct aan de Airport terminal grenst. Een uniek aanbod: aaneengesloten kantoorruimte met een groot metrage is op dit moment nauwelijks beschikbaar. Zeker op zo’n toplocatie.

Het kantooraanbod is bijzonder, maar de locatie natuurlijk al helemaal. Het uitzicht op de vliegtuigen die komen en gaan: het blijft spectaculair. De dynamiek van de luchthaven is fantastisch en 24/7 voelbaar. De duizenden professionals die er nu al werken, zijn gewend aan de korte afstand naar het treinstation en de terminal. Die liggen beide op slecht 5 minuten overdekt lopen. Of neem de voortreffelijke service als ze gaan lunchen in het restaurant of een koffie bestellen bij de Fortune Bar. Daarnaast zijn er nog veel meer handige faciliteiten: een douche (met handdoek) voor medewerkers die met de racefiets naar kantoor komen, een uitgebreide sportschool voor een training tussendoor, extra design werkspots, gamerooms met voetbal- en pingpongtafels en ga zo maar door.

Kortom: alles is aanwezig in en om WTC Schiphol Airport. Organisaties vestigen zich op deze veelzijdige toplocatie vanwege de kwaliteit van de kantoorruimte, service en faciliteiten. Dat de bereikbaarheid uitstekend is, spreekt natuurlijk voor zich.

Per vrijstaande verdieping zijn verschillende indelingsvarianten mogelijk. Benieuwd naar de opties? Ter inspiratie staan er een paar voorbeelden klaar.

Het beste ervaar je dit alles zelf op locatie. Kom daarom gerust langs voor een bezichtiging in WTC Schiphol Airport. We zijn bereikbaar via https://www.wtcschiphol.nl/nl/neem-contact-op.

Elevate your ambition
Bent u er klaar voor om uw ambities waar te maken op deze internationale en dynamische kantoorlocatie?
Download brochure
lees verder
Bekijk de kantoren
lees verder
Vraag rondleiding aan
lees verder