Elevate your ambition

Nieuws en events

16 December 2019

Vergaderen met het projectteam op een inspirerende locatie, even sporten tussen twee afspraken door of een netwerkborrel meepakken aan het begin van de avond: zakelijke gebieden waarin alleen maar gewerkt wordt, volstaan allang niet meer. Professionals werken liever in een omgeving waarin werk en leven soepel in elkaar overlopen.

Een dynamische werkplek 

Logisch dus dat organisaties zich steeds liever in zo’n dynamische werkomgeving vestigen. Een prettige locatie die goed bereikbaar is, flexibiliteit biedt en creativiteit stimuleert. Dat is niet alleen goed voor het aantrekken van nieuw talent, maar ook voor de productiviteit van medewerkers. De acht kantoorgebouwen van WTC Schiphol Airport spelen uitstekend in op deze wensen en behoeften.

Waar professionals elkaar ontmoeten

Op de luchthaven vinden elke dag duizenden ontmoetingen plaats. Ook in WTC Schiphol Airport staat verbinding centraal. Zo ontmoeten huurders elkaar via WTC Club Schiphol en kunnen professionals in het Central Business District van Schiphol elkaar on- en offline ontmoeten via de Spot Community. Er vinden rondom het WTC op Schiphol regelmatig evenementen plaats, zoals TEDtalks, korte inspiratiesessies en netwerkevenementen. Werken in WTC Schiphol Airport is dus meer dan zakendoen op de luchthaven. Het is ook verbinding zoeken en waardevolle ontmoetingen realiseren.

"Werken in WTC Schiphol Airport is meer dan zakendoen op de luchthaven. Het is ook verbinding zoeken en waardevolle ontmoetingen realiseren."

Van alle gemakken voorzien

WTC Schiphol Airport is ideaal gelegen. Op 5 minuten loopafstand van het treinstation, de terminal en het shoppingcenter Schiphol Plaza. In de kantoorgebouwen van dit WTC zijn bovendien allerlei extra services en faciliteiten te vinden. Een mooi bedrijfsrestaurant bijvoorbeeld. Maar ook een gezellige (koffie)bar, een uitgebreide kantoorwinkel, een sportschool en nog veel meer.

Ruimte voor groei en ambitite

Waarom organisaties zich hier vestigen? Om te kunnen groeien en hun ambities waar te maken, nationaal én internationaal. Door op deze toplocatie neer te strijken, kunnen ze hun professionals een veelzijdige werkplek bieden én alles wat nodig is om werk en privé goed te kunnen combineren. WTC Schiphol Airport kenmerkt zich dan ook door trouwe huurders die, als ze op deze toplocatie gevestigd zijn, niet meer vertrekken.

Ook een kantoor op WTC Schiphol Airport?

Er is op dit moment kantoorruimte beschikbaar in toren E van WTC Schiphol Airport. Een uniek aanbod, niet alleen door de unieke locatie op de luchthaven, maar ook door het huidige aanbod in de markt: circa 1.000 tot 6.200 m2 v.v.o. aaneengesloten kantoorruimte verdeeld over 6 verdiepingen. Deze kantoorvloeren kunnen geheel of gedeeltelijk worden gehuurd. Bekijk hier de beschikbare ruimtes. 

Geïnteresseerd? 

Neem hier contact met ons op.

Elevate your ambition 
WTC Schiphol Airport

 

Elevate your ambition
Bent u er klaar voor om uw ambities waar te maken op deze internationale en dynamische kantoorlocatie?
Download brochure
lees verder
Bekijk de kantoren
lees verder
Vraag rondleiding aan
lees verder