Elevate your ambition
WTC Schiphol - Homepage

Wat heeft u nodig om uw ambities waar te maken? Hoogwaardige kantoorruimten en uitstekende faciliteiten, dat spreekt voor zich. Een dynamische werkomgeving, inspirerend uitzicht en een kantoor dat uitstekend bereikbaar is. Vind uw nieuwe kantoor in WTC Schiphol.

WTC Schiphol Airport is de ideale vestigingslocatie waar indrukwekkende merken, grote bedrijven en gedreven ondernemers gevestigd zijn. Uniek is en blijft natuurlijk de directe toegang tot de luchthaven. WTC Schiphol Airport staat symbool voor het internationale karakter van de locatie en haar huurders.

Geschiedenis

Vanaf het allereerste moment (1916) straalt Schiphol innovatie en groei uit. De pioniers uit de luchtvaart zijn hier tenslotte ooit begonnen. Sinds 1996 maakt WTC Schiphol Airport onderdeel uit van de inspirerende omgeving luchthaven Schiphol. Lees hier meer over het ontstaan van WTC Schiphol Airport en de ontwikkeling van luchthaven Schiphol.

lees verder

WTC Concept

De World Trade Centers Association biedt sinds de opening van het eerste WTC een succesvolle formule aan, waarin gastvrijheid, professionele allure en hoogwaardige faciliteiten centraal staan. Elke WTC locatie staat garant voor een internationaal en verbindend zakencentrum voor ambitieuze bedrijven. Lees hier meer over het bewezen WTC concept.

lees verder
Elevate your ambition
Bent u er klaar voor om uw ambities waar te maken op deze internationale en dynamische kantoorlocatie?
Download brochure
lees verder
Bekijk de kantoren
lees verder
Vraag rondleiding aan
lees verder