Elevate your ambition

WTC Concept

Vanaf de opening van het eerste World Trade Center in de Verenigde Staten staat WTC symbool voor hoogwaardige faciliteiten, onbegrensde gastvrijheid en een innovatieve mentaliteit. Met ruim 300 WTC’s in meer dan 100 landen wereldwijd vormt WTC een fijne thuishaven voor succesvolle ondernemingen, zowel op internationaal als nationaal niveau.

Het doel van elk WTC is om een dynamische en zakelijke werkomgeving te creëren, waarin ondernemers alle ondersteuning krijgen die nodig is om te groeien. Op die manier draagt The World Trade Centers Association bij aan de wereldwijde handel en de bloei van succesvolle bedrijven. Lees hier meer over The World Trade Centers Association.

WTC Management team
Een essentieel ingrediënt van het WTC Concept is de uitgebreide dienstverlening. Het WTC Management team van WTC Schiphol Airport zorgt ervoor dat het huurders aan niets ontbreekt. Centraal gelegen op de derde verdieping is het WTC Management team voor iedereen toegankelijk.
Wij geloven in de kracht van een persoonlijke relatie met onze huurders. Daarom staat de deur altijd voor u open. Of het nou gaat over uw kantoorruimte of de vergadermogelijkheden: u kunt voor al uw wensen en vragen bij het WTC Management team terecht.

Club WTC Schiphol
Het WTC staat wereldwijd synoniem voor het verbinden van mensen en bedrijven. Daarom biedt WTC Schiphol Airport een businessclub waarin ondernemers en managers de mogelijkheid krijgen om hun persoonlijke contacten uit te bouwen en te versterken. Door, voor en met huurders van WTC Schiphol Airport worden diverse activiteiten georganiseerd. Een mooie kans om uw kennis met andere ambitieuze ondernemers te delen en elkaar te inspireren.

Elevate your ambition
Bent u er klaar voor om uw ambities waar te maken op deze internationale en dynamische kantoorlocatie?
Download brochure
lees verder
Bekijk de kantoren
lees verder
Vraag rondleiding aan
lees verder