Socialclub

Socialclub is een sociaal netwerk voor professionals die werkzaam zijn in WTC Schiphol Airport. De Socialclub stimuleert verbindingen tussen professionals. Dit doen we met diverse evenementen waaronder masterclasses, netwerksessies, sportactiviteiten en workshops. Als huurder bij World Trade Center Schiphol ben je automatisch lid van De Socialclub.

 

Socialclub

Socialclub is een innovatief sociaal netwerk gericht op professionals die werkzaam zijn in kantoorruimte van WTC Schiphol Airport. Het doel van de Socialclub is om een dynamische dimensie aan de werkomgeving te bieden. Als lid van de Socialclub kom je in contact met andere WTC-professionals, wissel je ideeën uit over onderwerpen zoals work-life balance, gezondheid, duurzaamheid en cultuur, en neem je deel aan verschillende evenementen, waaronder lezingen, masterclasses, netwerkborrels, sportactiviteiten en workshops.

Alle Socialclub evenementen en activiteiten zijn exclusief beschikbaar voor de WTC-community. Als je werkzaam bent in WTC Schiphol Airport, ben je automatisch lid van de Socialclub. Wil je geen Socialclub activiteiten missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aankomende evenementen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Social Weeks

In 2023 organiseert de Socialclub vier ‘Social Weeks’ waarin de WTC-community zich volledig onderdompelt in een specifiek thema gedurende een hele week. De eerste Social Week vindt plaats in maart, met de focus op Nederlandse gewoonten en tradities. De volgende Social Week is ‘Health Week’ in juni, gevolgd door ‘Back to Work Week’ in september en tot slot ‘Sustainable Festive Week’ in december.

Ik werk al 22 jaar in dit gebouw. Het is een geweldige werkplek met een diverse, internationale community. We hebben tal van activiteiten, van Socialclub-evenementen tot zakelijke activiteiten. Echt, dit is dé place to be.

Leonard Dijkstra

Schiphol Travel International

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.