Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

WTC Schiphol Airport is uitstekend bereikbaar met echt elk vervoersmiddel. Binnen een paar minuten loop je vanaf je bureau naar de Terminal van Schiphol, een van de belangrijkste luchthavenknooppunten ter wereld. Daarnaast is WTC Schiphol Airport vanuit heel Nederland goed bereikbaar per auto, trein of bus. Of je nu een afspraak hebt in Amsterdam of in Tokyo: wereldwijd zakendoen wordt hier wel heel gemakkelijk.

World Trade Center Schiphol

Schiphol boulevard 105
1118 BG Schiphol
Nederland

Auto

WTC Schiphol Airport is goed bereikbaar met de auto. Direct gelegen aan de op- en afrit van de snelweg A4 (Rotterdam-Amsterdam) en op enkele minuten van de snelwegen A5 (Schiphol-Amsterdam), A9 (Amstelveen-Haarlem) en A10 (Ring Amsterdam). Met de ruime garage onder de kantoortorens ben je altijd verzekerd van een parkeerplaats.

Openbaar vervoer

Op enkele minuten lopen van je kantoor is het treinstation van Schiphol. Vanaf hier heb je directe verbindingen met de grootste steden van Nederland. In minder dan een half uur brengt de Intercity Direct je bijvoorbeeld naar Rotterdam Centraal. Ook internationale treinen naar Brussel, Parijs en Londen doen dit station aan.

Vanaf de bushalte bij Schiphol Plaza vertrekt bijna elke minuut een bus. Met in totaal 24 verschillende busverbindingen ben je verzekerd van een uitstekende regionale bereikbaarheid. Voor je medewerkers kun je een Jaarabonnement Schiphol afsluiten, waarmee ze gratis met de bus binnen het Schipholgebied kunnen reizen.

Fiets

Liever met de fiets naar kantoor? Door de ruime fietsenstalling vind je altijd wel een parkeerplaats voor je fiets. Wil je je even opfrissen na een lange fietstocht, voordat je aan het werk gaat? De douchefaciliteiten op WTC Schiphol Airport zijn gratis te gebruiken, wanneer je maar wilt.

Airport

Met circa 322 directe bestemmingen wereldwijd behoort Amsterdam Airport Schiphol tot de top drie van grootste luchthavens in Europa. Een belangrijke Europese hub die ruimte biedt aan 108 luchtvaartmaatschappijen. Met andere woorden: met een kantoor in WTC Schiphol Airport ben je goed bereikbaar voor medewerkers en klanten van over de hele wereld. Zo makkelijk kan internationaal zakendoen zijn.

Plan je bezoek en kom langs