Bereikbaarheid

WTC Schiphol Airport is uitstekend bereikbaar met elk vervoersmiddel. Binnen een paar minuten loop je vanaf je bureau naar de Terminal van Schiphol, een van de belangrijkste luchthavenknooppunten ter wereld. Daarnaast is WTC Schiphol Airport vanuit heel Nederland goed bereikbaar per auto, trein of bus. Of je nu een afspraak hebt in Amsterdam of in Tokyo: wereldwijd zakendoen wordt hier wel heel gemakkelijk.

World Trade Center Schiphol

Schiphol boulevard 105
1118 BG Schiphol
Nederland

Auto

WTC Schiphol Airport is goed bereikbaar met de auto. Direct gelegen aan de op- en afrit van de snelweg A4 (Rotterdam-Amsterdam) en op enkele minuten van de snelwegen A5 (Schiphol-Amsterdam), A9 (Amstelveen-Haarlem) en A10 (Ring Amsterdam). Met de ruime garage onder de kantoortorens ben je altijd verzekerd van een parkeerplaats.

Openbaar vervoer

Op enkele minuten lopen van je kantoor is het treinstation van Schiphol. Vanaf hier heb je directe verbindingen met de grootste steden van Nederland. In minder dan een half uur brengt de Intercity Direct je bijvoorbeeld naar Rotterdam Centraal. Ook internationale treinen naar Brussel, Parijs en Londen doen dit station aan.

Vanaf de bushalte bij Schiphol Plaza vertrekt bijna elke minuut een bus. Met in totaal 24 verschillende busverbindingen ben je verzekerd van een uitstekende regionale bereikbaarheid. Voor je medewerkers kun je een Jaarabonnement Schiphol afsluiten, waarmee ze gratis met de bus binnen het Schipholgebied kunnen reizen.

Fiets

Liever met de fiets naar kantoor? Door de ruime fietsenstalling vind je altijd wel een parkeerplaats voor je fiets. Wil je je even opfrissen na een lange fietstocht, voordat je aan het werk gaat? De douchefaciliteiten op WTC Schiphol Airport zijn gratis te gebruiken, wanneer je maar wilt.

Airport

Met circa 322 directe bestemmingen wereldwijd behoort Amsterdam Airport Schiphol tot de top drie van grootste luchthavens in Europa. Een belangrijke Europese hub die ruimte biedt aan 108 luchtvaartmaatschappijen. Met andere woorden: met een kantoor in WTC Schiphol Airport ben je goed bereikbaar voor medewerkers en klanten van over de hele wereld. Zo makkelijk kan internationaal zakendoen zijn.

De parkeermogelijkheden bij WTC Schiphol Airport zijn uitstekend. Er zijn volop parkeerplaatsen onder het gebouw en je kunt je elektrische auto opladen terwijl je werkt.

Hannelore Sels

AMS Sourcing

Omgeving

Direct verbonden met de wereld

De locatie van je kantoor is natuurlijk top. Je bevindt je op de meest internationale plek van Europa met directe verbindingen over de hele wereld. Grote internationale bedrijven hebben hier hun thuisbasis of een vestiging. En natuurlijk zijn alle grote steden in Nederland en Europa vanuit Schiphol per trein of auto prima bereikbaar. Als je kiest voor kantoorruimte op het WTC Schiphol Airport, kies je voor internationale allure. Een plek waar mensen heel graag willen werken en waar je je relaties werkelijk op niveau kunt ontvangen.

Faciliteiten

Alles binnen handbereik

De locatie van je kantoor is natuurlijk top. Je bevindt je op de meest internationale plek van Europa met directe verbindingen over de hele wereld. Grote internationale bedrijven hebben hier hun thuisbasis of een vestiging. En natuurlijk zijn alle grote steden in Nederland en Europa vanuit Schiphol per trein of auto prima bereikbaar. Als je kiest voor het WTC Schiphol Airport, kies je voor internationale allure. Een plek waar mensen heel graag willen werken en waar je je relaties werkelijk op niveau kunt ontvangen.

Ontdek onze faciliteiten
Levendige locatie

Voor ieder wat wils

Never a dull moment, voor wie dat wil tenminste. Onze kantoren zijn een oase van rust. In de gemeenschappelijke ruimtes begint al wat meer te bruisen en in en rond de openbare ruimtes heb je het gevoel dat je een moderne metropool binnenstapt. Voor wie dat nog niet genoeg is, kan zich onderdompelen in Schiphol Plaza; een aaneenschakeling van winkels, eetgelegenheden, bars en handige services, voor een internationaal publiek.

Ontdek onze kantoren
Plan je bezoek en kom langs