Wellbeing

Een gezonde werkomgeving staat bij WTC Schiphol Airport op nummer één. Met onze community, het gezonde gebouw en onze faciliteiten voor een gezondere werkomgeving, zijn we iedere dag met mentale gezondheid bezig. WTC Schiphol Airport is dé plek waar een toekomstbestendige werkplek gegarandeerd is.

25+

faciliteiten voor een fijne en gezonde werkomgeving

Gold

WELL certificaat

15+

jaar bezig met mentale gezondheid

3

Socialclub weken

Welzijn in de hoofdrol

WELL Gold certificaat

WTC Schiphol Airport heeft het WELL Gold certificaat. En daar zijn we trots op. Met deze WELL Gold-certificering is WTC Schiphol Airport officieel een gezond gebouw, waar mensen productiever en gelukkiger zijn en zich met maximaal comfort en plezier kunnen richten op hun dagelijkse werk en welzijn.

De WELL Building Standard stelt zeven hoge kwaliteitseisen die een wetenschappelijk aantoonbaar positief effect hebben op het welzijn en gezondheid van mensen. Zoals lucht- en waterkwaliteit, natuurlijk licht, klimaat en akoestisch comfort, gezonde voeding, beweging en activiteit en geestelijke gezondheid.

Lees meer over WELL
Word onderdeel van onze community

SOCIALCLUB

Een gezonde werkomgeving staat bij ons op nummer één. Gezelligheid en ontspanning zin een belangrijk onderdeel hiervan. Daarom organiseert Socialclub leuke, sportieve en educatieve evenementen. Sociale verbinding, gezelligheid en ontspanning zijn hierin cruciaal. Zodat jij behalve onderdeel van jouw eigen netwerk, ook onderdeel van onze community bent.

Ontdek wat we organiseren!
Jij zorgt voor succes, wij doen de rest

Kleinschalige metropool

WTC Schiphol Airport is een rustige en fijne werkomgeving, ondanks dat we verbonden zijn met alle drukte rondom Schiphol. Huurders voelen zich thuis in deze internationale omgeving, die ondanks het metropole karakter kleinschalig genoeg is om elkaar echt te leren kennen.

Daarnaast is er Spot Schiphol Community: een interactief platform voor bedrijven die actief zijn op Schiphol. Hier vind je alles wat interessant voor jou kan zijn: van events tot nieuws. En kun je informatie met andere ondernemers delen. On spot!

Bekijk Spot Schiphol Community
Het gaat uiteraard niet alleen om bereikbaarheid; voor Wavin is gezondheid een belangrijk thema. Ook daar hebben we ons laten leiden in onze keuze. WTC Schiphol presteert op dit gebied uitstekend.

Frans-Jan van Rongen

Group marketing director Wavin