The place to connect

Ondernemen in WTC Schiphol Airport is ondernemen in een bruisende community van internationale allure. Als onderdeel van de internationale luchthaven Schiphol is het kantoor de prestigieuze landingsplaats van meer dan 90 bedrijven. Ondernemen, ontmoeten, ontspanning en inspiratie gaan hier hand in hand. De best bereikbare locatie van Nederland en voorzien van alle denkbare faciliteiten om succesvol te ondernemen.

check
your
office
Kantoorruimtes

De flexibiliteit en veelzijdigheid die jij als ondernemer zoekt

Van flexplek tot volledige kantoortoren, een kantoor voor een dag of een vergaderruimte. Flexibiliteit is key voor jou als ondernemer en dat vullen we graag met je in. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een kantoor in Schiphol Airport dat altijd bij je past, dat meebeweegt met de ruimtebehoefte van je onderneming, en met alle denkbare faciliteiten bij de hand. En dat te midden van vele internationale A-merken en de derde luchthaven van Europa. Een plek met cachet.

Bekijk onze kantoorruimtes
Socialclub WTC Schiphol

Socialclub WTC Schiphol, ontmoetingsplaats voor iedereen binnen WTC Schiphol

Bekijk onze events
Spot Schiphol Community

Spot Schiphol Community is een interactief platform voor bedrijven die actief zijn op Schiphol

Meer informatie
Locatie

De meest internationale plek van Europa

Binnen een paar minuten loopt je vanaf je kantoor naar de terminal van Amsterdam Airport Schiphol, het op één na belangrijkste luchthavenknooppunt ter wereld met vluchten naar meer dan 320 bestemmingen. Of je nu een afspraak hebt in Amsterdam of in Tokyo. Voor wereldwijd zakendoen is het WTC een natuurlijke habitat. Als je kiest voor het WTC Schiphol Airport, kies je voor internationale allure. Een plek waar mensen heel graag willen werken en waar je je relaties letterlijk op niveau kunt ontvangen. Met goede verbindingen naar alle belangrijke steden in Nederland en meerdere vluchten per dag naar de Europese hoofdsteden.

Ontdek de omgeving
Faciliteiten

Gemak dient de mens

Kwaliteit, dat proef je, dat voel je. Elke ochtend staat er een barista klaar in de Fortune bar en bij Stach om je favoriete koffie te bereiden. Al onze faciliteiten zijn van de hoogste kwaliteit en sluiten uitstekend aan bij wat het moderne leven aangenaam maakt. Met de vele eet- en drinkgelegenheden vind je altijd een plek waar je kunt genieten van jouw favoriete koffie, gezonde lunch of informele borrel om de dag mee af te sluiten. Schiphol Plaza is een paar minuutjes lopen. Je staat meteen midden in het gezellige gedruis van een internationale shopping mall.

Ontdek onze faciliteiten
Social media