Duurzaamheid en welzijn

Een gezonde en duurzame werkomgeving staat bij WTC Schiphol Airport op nummer één. Met onze groene initiatieven, ons duurzame gebouw dat WELL Gold en BREEAM In-Use Very Good gecertificeerd is en meer dan 25 faciliteiten die bijdragen aan (mentale) gezondheid, zijn we iedere dag bezig. WTC Schiphol Airport is dé plek en community waar werk en plezier samenkomen.

Onze impact

25 +

faciliteiten voor een fijne en gezonde werkomgeving

A+/A++

energielabel voor onze torens

2

erkende duurzaamheidscertificaten

WELL

Gold certificaat

Een gezonde werkomgeving

BREEAM In-Use: Very good

BREEAM is de methode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te beoordelen, bepalen en certificeren. Met veel aandacht voor duurzame service, kwaliteitsverbetering en gebruikersbeleving.

Voorbeelden van groene initiatieven, meegenomen in ons BREEAM-certificaat, zijn: bewegingssensoren voor licht en klimaat, een uitgebreid recyclingprogramma, verhuur van deelauto’s via AMBER, ondergronds warmte-koudeopslagsysteem. We hebben uitsluitend Ecolabel & Cradle2Cradle gecertificeerde schoonmaakproducten, een duurzaam Beheer & Onderhoud contract met de maincontractor inclusief meetbare KPI’s, data gedreven onderhoud voor afname in storingen, klimaatklachten, energiegebruik en correctieve onderhoudskosten.

Lees meer over BREEAM
Welzijn in de hoofdrol

WELL Gold certificaat

WTC Schiphol Airport heeft het WELL Gold certificaat. En daar zijn we trots op. Met deze WELL Gold-certificering is WTC Schiphol Airport officieel een gezond gebouw, waar mensen productiever en gelukkiger zijn en zich met maximaal comfort en plezier kunnen richten op hun dagelijkse werk en welzijn.

De WELL Building Standard stelt zeven hoge kwaliteitseisen die een wetenschappelijk aantoonbaar positief effect hebben op het welzijn en gezondheid van mensen. Zoals lucht- en waterkwaliteit, natuurlijk licht, klimaat en akoestisch comfort, gezonde voeding, beweging en activiteit en geestelijke gezondheid.

Lees meer over WELL
Jij focust op succes, wij zorgen voor de rest

Werkwelzijn en ontspanning

Een gezonde werkomgeving staat bij ons op nummer één. Gezelligheid en ontspanning zin een belangrijk onderdeel hiervan. Daarom organiseert Socialclub leuke, sportieve en educatieve evenementen en draagt bij aan de opzet van impactvolle projecten voor goede doelen. Wij stimuleren de gezonde levensstijl verder met een divers aanbod aan goede voeding, uitgebreide sportfaciliteiten én ruimte voor plezier.

 

Bekijk alle faciliteiten
Onze community

Thuis in een internationale toplocatie

WTC Schiphol Airport is een rustige en fijne werkomgeving, ondanks dat we verbonden zijn met alle drukte rondom Schiphol. Huurders voelen zich thuis in deze internationale omgeving, die ondanks het metropole karakter kleinschalig genoeg is om elkaar echt te leren kennen.

Daarnaast is er Spot Schiphol Community: een interactief platform voor bedrijven die actief zijn op Schiphol. Hier vind je alles wat interessant voor jou kan zijn: van events tot nieuws. En kun je informatie met andere ondernemers delen. On spot!

Meer over onze community
Het WTC zet zich echt in voor duurzaamheid; het is een van hun kernwaarden. Wij delen deze kernwaarde, wat het een perfecte match maakt.

Sasja de Jong-Smith

Wavin/Orbia