Duurzaamheids-certificaten

World Trade Center Schiphol Airport heeft een BREEAM In-Use certificaat. BREEAM is de methode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te beoordelen, bepalen en certificeren. De energielabels van de torens zijn respectievelijk A+ en A++.

BREEAM (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) is wereldwijd de methode voor het beoordelen van de duurzaamheid van projecten in de gebouwde omgeving. Voorbeelden van groene initiatieven, meegenomen in ons BREEAM-certificaat, zijn: bewegingssensoren voor licht en klimaat, een uitgebreid recyclingprogramma, verhuur van deelauto’s via AMBER, ondergronds warmte-koudeopslagsysteem, uitsluitend Ecolabel & Cradle2Cradle gecertificeerde schoonmaakproducten, duurzaam Beheer & Onderhoud contract met de maincontractor inclusief meetbare KPI’s, data gedreven onderhoud voor afname in storingen, klimaatklachten, energiegebruik en correctieve onderhoudskosten.

BREEAM-NL In-Use is de integrale certificeringsmethode voor het verduurzamen van bestaande utiliteitsgebouwen en woningen. Deze methode geeft inzicht in de actuele duurzame staat van een object en het verbeterpotentieel.

In-Use Certificaten:

BREEAM 3781 BIU 2016 CERTIFICAAT

WELL Certificaat:

WELL Gold Status

Energielabels:

ENERGIELABEL WTC 1 Energielabel A+

ENERGIELABEL WTC 2 Energielabel A++