Common Workspace

Ontdek de Common Workspace, de nieuwste faciliteit in WTC Schiphol Airport, die een dynamische en flexibele werkomgeving biedt. Deze moderne werkruimte is ideaal voor iedereen die even buiten zijn eigen kantoor wil werken of een meeting wil houden in een stimulerende en aangename omgeving. Gelegen naast STACH en het zonnige buitenterras, biedt de Common Workspace een unieke combinatie van comfort en functionaliteit.

De Common Workspace is perfect voor professionals die op zoek zijn naar een flexibele werkplek of een informele ontmoetingsplek. Of u nu een freelancer bent, een start-up runt, of gewoon een dagje niet in uw eigen kantoorruimte in WTC Schiphol wilt werken, deze ruimte is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Het is een ideale locatie voor netwerken, brainstormen en het delen van kennis. Kom langs en ervaar zelf de voordelen van werken in een inspirerende en gemeenschappelijke omgeving.

Ontdek onze andere faciliteiten

Onze eersteklas faciliteiten maken het moderne leven aangenaam. Naast de vele eet- en drinkgelegenheden, zijn ook praktische services zoals een stomerij en kinderopvang aanwezig.