Over ons

WTC Schiphol Airport is gedeeld eigendom van CBRE Investment Management en Schiphol Commercial Real Estate. Schiphol Commercial Real Estate is niet alleen verhuurder van de bedrijfsgebouwen en kantoren op de luchthaven, maar ook een toegewijde gebiedsregisseur met een langetermijnvisie. Alleen op deze manier creëer je een inspirerende vestigingslocatie die zich voortdurend aanpast aan de wensen van de tijd. De Focus van CBRE Investment Management ligt op de Nederlandse kantorenmarkt. Logisch gezien onze ambitie om regie te willen voeren op de klantbeleving in onze kantoren. Met ons partnership kunnen we maximaal inspelen op de behoeftes van onze klanten.

CBRE Dutch Office Fund

Een antwoord op al je vragen

WTC Schiphol wordt beheerd door het WTC Beheer team. Samen met alle mensen die dagelijks voor onze huurders aan het werk zijn, maken wij WTC Schiphol tot dé plek die alles aan boord heeft voor zakelijk succes. Het WTC Beheerteam is dagelijks in touw om het alle huurders zo aangenaam mogelijk te maken. Ze staan uiteraard huurders bij met raad en daad, maar zorgen er ook voor dat alle services meer dan voortreffelijk zijn georganiseerd. ICT, veiligheid, toegangscontrole, parkeren, horeca, een aangenaam binnenklimaat, enz. Niets ontgaat hun professionele blikken en ze leggen de lat hoog voor zichzelf.

Neem contact op
Hulp bij internationaal zaken doen

WTC NEDERLAND

De samenwerkende World Trade Centers in Nederland zijn het regionale middelpunt voor internationaal ondernemen. Onze ervaren Trade Associates begeleiden mkb-ondernemers die grenzeloos zaken willen doen. We bieden wereldwijd toegang tot meer dan 750.000 organisaties. Zo geven we jouw internationale ondernemerssucces een vliegende start.

Meer informatie
Poort naar de wereld

WTC ASSOCIATION

Vanaf de opening van het eerste World Trade Center in de Verenigde Staten staat WTC symbool voor hoogwaardige dienstverlening, eindeloze gastvrijheid en een innovatieve mentaliteit. Met zo’n 300 WTC’s in meer dan 100 landen wereldwijd, is WTC de thuisbasis van succesvolle ondernemers, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Het doel van elk WTC is om een dynamische werkomgeving te creëren, waar ondernemers alle ondersteuning kunnen krijgen die ze nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien. Zo draagt The World Trade Center’s Association bij aan de wereldwijde handel en de bloei van succesvolle bedrijven.

Meer informatie