Giving Tree
Maandag 4 - vrijdag 15 december

December is de maand van geven! En met deze mooie actie kan je bijdragen aan een mooie Kerst voor kinderen die het echt nodig hebben. Met de ‘Giving Tree’ kan je kansarme kinderen een leuk kerstcadeau geven en zo een sprankje vrolijkheid en licht bieden in de donkere dagen voor Kerst. Kinderen, die alleen en zonder familie zijn, een gevoel geven dat er mensen zijn die aan hen denken.

 

De motivatie vanuit Socialclub is het gevoel van saamhorigheid creëren, sámen met onze huurders iets goeds doen en in deze donkere dagen laten zien dat we ook maatschappelijk betrokken zijn. Dus doe jij ook mee?

Hoe?

  1. Pak een doorzichtige kerstbal uit de Giving Tree (naast de Hospitality Desk).
  2. Open de transparante kerstbal en vind binnenin een kaartje met de cadeauwens, informatieblad en naamsticker.
  3. Koop het cadeau (van ongeveer € 20,00).
  4. Pak het cadeau in en plak de naamsticker aan de buitenkant van de verpakking.
  5. Geen tijd om het cadeau in te pakken? Je kunt het cadeau naar de Hospitality Desk brengen en zij zullen het voor je inpakken (vergeet niet de naamsticker ook mee te nemen naar de Hospitality Desk).
  6. Geef het cadeau vóór 15 december af bij de Hospitality Desk!
  7. Goed gedaan! Je hebt de feestdagen van een kind in huize Pluryn een beetje mooier gemaakt!

Pluryn

Pluryn biedt behandeling aan jongeren met complexe problematiek. Dat doen ze zo dicht mogelijk bij huis, zo kort als mogelijk, zo lang als nodig. Soms kunnen kinderen tijdelijk niet thuis blijven wonen. Bij een behandelcentrum kunnen zij dan verder werken aan hun toekomst en ontwikkeling. Pluryn telt meerdere jeugdlocaties in verschillende regio’s. Ze verblijven dan in een rustige omgeving waarin ze afwisselend onderwijs, behandeling en therapie volgen.

 

 

 

Terug naar nieuws & events