Unieke kantoorruimte

29 juli 2020

Om op het hoogste niveau te kunnen presteren, heeft u hoogwaardige kantoorruimte nodig. WTC Schiphol Airport heeft alles in huis om uw onderneming vleugels te geven: van uitgebreide faciliteiten, professionele services en internationale community tot een uniek uitzicht op de luchthaven. Momenteel is er op deze toplocatie circa 10.000 m2 kantoorruimte beschikbaar. Maakt u binnenkort in dit WTC Schiphol Airport uw ambities waar?

Ruim baan voor uw droomkantoor

Elke onderneming is anders, en daarmee ook hun wensen wat betreft kantoorruimte. Om deze reden zijn de kantoren binnen WTC Schiphol Airport volledig kolomvrij. Hierdoor kunt u de ruimte precies inrichten zoals u wilt. Kiest u voor een traditionele indeling of liever voor het nieuwe werken met flexibele werkplekken en een inspirerende ruimte voor de dagelijkse informele meetings? Iedere werkplek is voorzien van een fantastisch decor. Alle kantoren kijken namelijk uit over de luchthaven waar 24/7 vliegtuigen vertrekken naar bestemmingen over de hele wereld. Zo ervaren uw medewerkers, partners én klanten de internationale vibe van Schiphol Airport, elke dag weer.

Werken op hét knooppunt van Nederland

Geen plek in Nederland is beter bereikbaar dan Schiphol, het vertrek- en aankomstpunt van duizenden vliegtuigen, bussen, treinen en taxi’s. Meteen na een meeting op het vliegtuig naar Milaan stappen, of de Thalys naar Brussel pakken – als huurder van WTC Schiphol Airport profiteert u volop van de uitstekende infrastructuur op en rond de luchthaven. Daarnaast is het natuurlijk ook voor uw collega’s, relaties en klanten prettig dat ze uw kantoor makkelijk kunnen bereiken.

Van alle gemakken voorzien

WTC Schiphol Airport is uitgerust met hoogwaardige faciliteiten waarmee u het beste uit uzelf én uw werkdag haalt. Daarnaast biedt het WTC Schiphol Airport uitgebreide services. Zo staan de hostessen van de Hospitality Desk altijd voor u klaar – of u nu technisch support nodig heeft, een kledingstuk naar de stomerij moet brengen of op het laatste moment een bos bloemen wilt bestellen.

Ontdek de services van WTC Schiphol Airport

Juliet’s Kitchen  Hoogstaande en gezonde luchmaaltijden en catering op elk moment van de dag
Fortune Bar Design bar voor een koffie to go met croissant, luxe lunch of gezellige (netwerk)borrel
Bubble & Stitch De beste stomerij van Nederland, repareert ook gescheurde ritsen, schoenen en afgevallen knopen
Fit20 Verbeter uw conditie in 20 minuten met een personal trainer
MYPUP Pakketje op kantoor laten bezorgen? Haal het af bij het beveiligde Pick Up Point. Of stuur een pakket terug
Parkeergelegenheid      Werknemers en bezoekers die met de auto komen parkeren gemakkelijk en snel in de parkeergarage onder het gebouw

 

10.000 m² kantoor te huur

Op dit moment maken zo’n 3.000 professionals in het WTC Schiphol Airport hun ambities waar, verdeeld over ruim 100 internationaal georiënteerde ondernemingen. Zet uw bedrijf hier binnenkort ook voet aan de grond? Op dit moment is hier circa 10.000 m2 aan kantoorruimten beschikbaar voor ambitieuze nieuwe ondernemingen. Bekijk hier het kantooraanbod.

Wilt u eens komen kijken? Ervaar via onze 360 beelden alsof u zelf in het WTC bent. Het WTC Management informeert u natuurlijk ook graag over de mogelijkheden. Wees welkom en tot ziens!

Geïnteresseerd?

Neem hier contact met ons op.

 

Elevate your ambition
WTC Schiphol Airport

Terug naar nieuws & events