Lentekriebels

5,000 tulpen om de lente in te luiden

5,000 tulpen om de lente in te luiden

Iedereen is uitgelaten en het is gewoon zo fijn om weer op kantoor te zijn!” – community lid

Op donderdag 24 maart organiseerde de Spot Schiphol Community een wel heel bijzonder evenement om de lente in te luiden. Op een nabijgelegen plein werden 5,000 tulpen geplaatst die voorbijgangers gratis konden plukken.

Foodtruck en foto’s

Het allereerste live Spot-evenement na corona: dat mag natuurlijk niet worden vergeten! Om deze bijzondere gebeurtenis te vast te leggen, konden bezoekers met hun versgeplukte boeketten op de foto. Als toetje stonden de stroopwafels van Amsterdam Good Cookies op het menu, vers van de foodtruck!

Uitgelaten sfeer

Volgens de plukkers was het evenement een groot succes. ‘Iedereen is uitgelaten en het is gewoon zo fijn om weer op kantoor te zijn!’ riep een enthousiaste Spotter. En hoewel het leuk is om een boeketje voor thuis mee te nemen, is het nog leuker om een boeketje cadeau te doen aan een collega. ‘Ik pluk tulpen voor de kanjers die nu hard aan het werk zijn in het restaurant,’ aldus een attente aanwezige.

Socialclub WTC Schiphol & Spot Schiphol Community

Werken in WTC Schiphol Airport geeft je automatisch toegang tot een community van ongeveer 90 bedrijven. Via Socialclub WTC Schiphol organiseert WTC exclusieve workshops en evenementen voor in het pand gevestigde bedrijven.

Buiten het gebouw is Spot Schiphol de community voor ruim 600 op Schiphol-gevestigde bedrijven. Spot organiseert het hele jaar door mooie evenementen en heeft een online platform waar je professionals uit je bredere werkomgeving kunt ontmoeten. Het is de perfecte manier om het grotere Schipholgebied te leren kennen.

Terug naar nieuws & events