Grenzeloos ondernemen

29 november 2019

Hét zakencentrum waarin de wereld letterlijk aan uw voeten ligt, op vijf minuten lopen van de vertrekhal waar dagelijks vliegtuigen naar circa 320 bestemmingen vertrekken. Dát is WTC Schiphol Airport. Deze perfecte locatie voor ondernemingen met grenzeloze ambities heeft circa 10.000 mkantoorruimte beschikbaar.

Voel de internationale airport vibe

Meteen na een meeting op uw vlucht naar Milaan stappen, of rechtstreeks uit Berlijn deelnemen aan een vergadering. Doordat WTC Schiphol Airport direct is verbonden met de vertrekhal van Schiphol kunt u snel en zorgeloos internationaal zakendoen. De dynamiek van de luchthaven dringt ook door in uw kantoor, dat omringd is door de verkeerstoren en de start- en landingsbanen. Op dit moment maken zo’n 3.000 professionals in WTC Schiphol Airport hun ambities waar, verdeeld over ruim 100 internationaal georiënteerde ondernemingen.

Voorzieningen van wereldniveau

Onbegrensd zakendoen betekent ook uitgebreide faciliteiten binnen handbereik hebben, zodat uw medewerkers elke dag het beste uit zichzelf kunnen halen. WTC Schiphol Airport biedt een groot aantal voorzieningen van topkwaliteit. Bijvoorbeeld de populaire en stijlvolle Fortune Bar of restaurant Juliet’s Kitchen. Ook de hostessen van de Hospitality Desk staan altijd voor u klaar. Of u nu technisch support nodig heeft, een kledingstuk naar de stomerij moet brengen of op het laatste moment een bos bloemen wilt bestellen. Welke services van WTC Schiphol Airport u ook gebruikt, gastvrijheid en allure staan altijd voorop. Meer weten over de faciliteiten van het gebouw? Leest u dan hier verder.

Ook op enkele minuten loopafstand van WTC Schiphol Airport:

 Sopping Centre Schiphol Plaza  24/7 kinderdagverblijf
 Hotels: Sheraton, CitizenM en Hilton  Health Club
 Cafés  NS Station (met internationale bestemmingen)
 Restaurants  VIP Centre voor zakelijke reizigers

WTC Schiphol Airport: waar professionals elkaar ontmoeten

Op de luchthaven vinden elke dag duizenden ontmoetingen plaats. Ook in WTC Schiphol Airport staat verbinding centraal. Zo ontmoeten huurders elkaar via WTC Club Schiphol en kunnen professionals in het Central Business District van Schiphol elkaar on- en offline ontmoeten via de Spot Community. Er vinden rondom het WTC op Schiphol regelmatig evenementen plaats, zoals TEDtalks, korte inspiratiesessies en netwerkevenementen. Werken in WTC Schiphol Airport is dus meer dan zakendoen op de luchthaven. Het is ook verbinding zoeken en waardevolle ontmoetingen realiseren.

10.000 m2 kantoor te huur

Op dit moment is er in WTC Schiphol Airport circa 10.000 m2 aan kantoorruimten beschikbaar voor ondernemingen met ambitie. Bekijk hier het kantooraanbod. Het WTC Management verwelkomt u graag als u de kantoorruimten en faciliteiten wilt komen bezichtigen. Wees welkom en tot ziens!

Neem hier contact met ons op

Elevate your ambition
WTC Schiphol Airport

Terug naar nieuws & events