Uniek aanbod

20 november 2019

Wil jij je horizon verbreden? Eén van de acht kantoortorens van WTC Schiphol Airport is vrijgekomen. Het gaat om 6 verdiepingen van circa 1.000 m2 v.v.o., in een gebouw dat direct aan de Airport terminal grenst. Een uniek aanbod: aaneengesloten kantoorruimte met een groot metrage is op dit moment nauwelijks beschikbaar. Zeker op zo’n toplocatie.

Het kantooraanbod is bijzonder, maar de locatie natuurlijk al helemaal. Het uitzicht op de vliegtuigen die komen en gaan: het blijft spectaculair. De wereld ligt letterlijk aan je voeten, er is ruimte voor uitbreiding, de dynamiek van de luchthaven is fantastisch en 24/7 voelbaar. Het is de perfecte locatie voor bedrijven met ambitie.

Uitstekende bereikbaarheid

Dat de bereikbaarheid uitstekend is, spreekt voor zich. De duizenden professionals die er nu al werken, zijn gewend aan de korte afstand naar het treinstation en de terminal. Die liggen beide op slechts 5 minuten overdekt lopen.

Voortreffelijke service 

Organisaties vestigen zich daarnaast op deze veelzijdige toplocatie vanwege de kwaliteit van de kantoorruimte, service en faciliteiten. Neem bijvoorbeeld de voortreffelijke service als ze gaan lunchen in het restaurant of een heerlijke koffie bestellen bij de Fortune Bar.

Uitgebreide faciliteiten

Daarnaast zijn er nog veel meer handige faciliteiten: een douche (met handdoek) voor medewerkers die met de racefiets naar kantoor komen, een uitgebreide sportschool voor een training tussendoor, extra design werkspots, gamerooms met voetbal- en pingpongtafels en ga zo maar door. Kortom: alles is aanwezig in en om WTC Schiphol Airport.

Neem snel een kijkje

Per vrijstaande verdieping zijn verschillende indelingsvarianten mogelijk. Benieuwd naar de opties? Ter inspiratie staan er een paar voorbeelden klaar. Het beste ervaar je dit alles zelf op locatie. Kom daarom gerust langs voor een bezichtiging in WTC Schiphol Airport.

Neem hier contact met ons op.

Terug naar nieuws & events