Omgeving

De locatie van je kantoor is natuurlijk top. Je bevindt je op de meest internationale plek van Europa met directe verbindingen over de hele wereld. Grote internationale bedrijven hebben hier hun thuisbasis of een vestiging. En natuurlijk zijn alle grote steden in Nederland en Europa vanuit Schiphol per trein of auto prima bereikbaar. Als je kiest voor het WTC Schiphol Airport, kies je voor internationale allure. Een plek waar mensen heel graag willen werken en waar je je relaties werkelijk op niveau kunt ontvangen.

WIST JE DAT

Top 3

van Europese vliegvelden.

320

bestemmingen binnen handbereik.

1

minuut van de snelwegen A4, A5 en A9.

1

steenworp afstand tot Schiphol Centraal Station

WTC Schiphol Airport

Met 8 torens en in totaal 56.000 m2 aan verhuurbaar oppervlakte zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Dankzij de flexibiliteit in de constructie zijn er zowel grote als kleine vloeren te realiseren. Je laat je kantoor meeveren met de ruimte die je nodig hebt. Op de plattegrond zie je waar op dit moment ruimte vrij is. Wat je niet ziet, is welke ruimte vrijkomt. Dus neem vooral contact op.

Levendige locatie

Voor ieder wat wils

Never een dull moment, voor wie dat wil tenminste. Onze kantoren zijn een oase van rust. In de gemeenschappelijke ruimtes begint al wat meer te bruisen en in en rond de openbare ruimtes heb je het gevoel dat je een moderne metropool binnenstapt. Voor wie dat nog niet genoeg is, kan zich onderdompelen in Schiphol Plaza; een aaneenschakeling van winkels, eetgelegenheden, bars en handige services, voor een internationaal publiek.

Ontdek onze kantoren
Faciliteiten

Alles binnen handbereik

Als je alles wat op loopafstand beschikbaar is aan faciliteiten van het WTC, het stationsplein en Schiphol Plaza bij elkaar optelt, kom je tot een indrukwekkend en volledig pakket van diensten. Is het er niet? Dan weten wij er vast wel een mouw aan te passen. En er is voor elk wat wils. Van drukke, trendy restaurants, tot ingetogen lunchrooms waar je in alle rust van een salade kunt genieten en van een goed tafelgesprek. Van een energieke Game Area tot de serene rust van onze meditatieruimte.

Ontdek onze faciliteiten