Douche faciliteiten

Bij WTC Schiphol begrijpen we het belang van fris en gereed zijn voor uw werkdag of na een lange reis. Daarom bieden we op de begane grond moderne en comfortabele douchefaciliteiten, toegankelijk voor zowel medewerkers als gasten. Deze faciliteiten zijn ideaal voor iedereen die zich wil opfrissen na een workout, een lange vlucht, of gewoon een drukke dag.

 

Toegang

Toegang tot de douches is eenvoudig en kosteloos met uw WTC Schiphol pas, waardoor het een handige optie is voor iedereen die in WTC Schiphol kantoorruimte huurt of het bezoekt. Of u nu een snelle opfrisbeurt nodig heeft voor een belangrijke vergadering of wilt ontspannen na een lange dag, onze douchefaciliteiten zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

 

Extra voorzieningen

Bij onze hospitality desk kunt u, indien gewenst, ook terecht voor extra voorzieningen zoals handdoeken, douchegel en shampoo. Dit zorgt voor een complete en zorgeloze ervaring, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u belangrijk is, terwijl wij zorgen voor uw comfort en gemak.

Ontdek onze andere faciliteiten

Een gezonde werkomgeving staat bij ons centraal. Naast een divers aanbod aan goede voeding, vind je in WTC Schiphol Airport ook verschillende faciliteiten op het gebied van sport, gezondheid en welzijn.