Meditatieruimte

Op de derde verdieping van WTC Schiphol vindt u een speciaal ingerichte meditatieruimte, ontworpen om een oase van rust en bezinning te bieden in de dynamische omgeving van het zakencentrum. Deze ruimte is een uitnodiging voor iedereen die een moment van stilte en zelfreflectie zoekt, ongeacht religieuze of levensbeschouwelijke achtergrond.

De meditatieruimte is een veelzijdige plek die zich leent voor diverse vormen van spirituele en mentale oefeningen. Of u nu behoefte heeft aan een rustige plek voor gebed, een serene omgeving voor meditatie, of gewoon een plek om even tot rust te komen, deze ruimte is erop ingericht om aan uw behoeften te voldoen. Dit maakt het een ideale aanvulling voor degenen die gebruik maken van de kantoorruimte bij WTC Schiphol, waar de balans tussen werk en welzijn centraal staat.

 

Locatie

Derde verdieping van WTC Schiphol

Ontdek onze andere faciliteiten

Een gezonde werkomgeving staat bij ons centraal. Naast een divers aanbod aan goede voeding, vind je in WTC Schiphol Airport ook verschillende faciliteiten op het gebied van sport, gezondheid en welzijn.