Wellbeing

Een gezonde werkomgeving staat bij WTC Schiphol op nummer een. Wij stimuleren een gezonde levensstijl met een divers aanbod aan goede voeding, uitgebreide sportfaciliteiten én ruimte voor plezier. We zijn natuurlijk BREEAM gecertificeerd met veel aandacht voor duurzame service, kwaliteitsverbetering en gebruikersbeleving.

Wij zijn er voor jou

Mindful leven

Always in shape! Gezond eten, sporten, ontspannen. Je komt allang niet meer alleen naar je werk om te werken. Wij hechten veel waarde aan je gezondheid. Gezondheid reikt verder dan sporten en goed eten. Als je naast lekker in je vel, ook lekker in je hoofd zit, functioneer je beter, sta je positiever in het leven én heb je minder last van stress. Onze faciliteiten ondersteunen de balans tussen lijf en geest.
Bekijk onze faciliteiten
Word onderdeel van onze community

Socialclub en Spot

Ook gezelligheid en ontspanning horen bij een gezonde levenswijze. Daarom organiseert Socialclub WTC Schiphol leuke, sportieve en educatieve evenementen en draagt bij aan de opzet van impactvolle projecten voor goede doelen. De essentie van het concept is goed communitymanagement. We houden iedereen op de hoogte over wat er in het gebouw gebeurt. En verder is er ook Spot. Een interactief platform voor bedrijven die actief zijn op Schiphol. Events, nieuws, van alles en nog wat passeert hier wat interessant voor je kan zijn. Spot is on spot.
Ontdek wat we organiseren
Duurzame initiatieven

BREEAM In-Use certificaat

WTC Schiphol Aiport bezit een BREEAM In-Use certificaat. BREEAM beoordeelt, bepaalt en certificeert de duurzaamheidsprestatie van gebouwen. Voorbeelden van groene initiatieven, meegenomen in ons BREEAM-certificaat, zijn: bewegingssensoren voor licht en klimaat, een uitgebreid recyclingprogramma, verhuur van deelauto's via AMBER, ondergronds warmte-koudeopslagsysteem, uitsluitend Ecolabel & Cradle2Cradle gecertificeerde schoonmaakproducten, duurzaam Beheer & Onderhoud contract met de maincontractor inclusief meetbare KPI’s, data gedreven onderhoud voor afname in storingen, klimaatklachten, energiegebruik en correctieve onderhoudskosten.
Bekijk onze certificaten
Bewust omgaan met gezondheid

Fysiek en mentaal welzijn

Onze gezondheids- en welzijnsinitiatieven zijn gericht op het vergroten van het bewustzijn van onze huurders over gezondheid en welzijn. Zo hebben al je medewerkers toegang tot een bibliotheek met materialen over allerlei gezondheidsonderwerpen die beschikbaar zijn in onze Wellness-bibliotheek in het openbaar gebied. Zoals gezegd ondersteunen we een gezonde levensstijl met tal van faciliteiten en met een ‘gezond’ gebouw. De luchtbehandeling, verlichting, temperatuur, interieur… het voldoet allemaal aan de hoogste standaarden. Zelfs ons drinkwater is van de hoogste kwaliteit en wordt dagelijks gecontroleerd.
Onze gezondheids- en welzijnsinitiatieven