Health Week

Til je welzijn naar een hoger niveau tijdens Health Week in WTC Schiphol! Naast de onderstaande evenementen hebben we nog meer voor je in petto. Draai aan het Rad van Fortuin en maak kans op geweldige prijzen, geniet dagelijks van gratis fruit, ontketen je innerlijke kracht bij het Punching Ball-station en geniet van voedzame maaltijden bij Juliet’s Kitchen. Maak je klaar voor deze week vol gezondheid, plezier en onvergetelijke momenten!

DE HELE WEEK

Fit in 20 minuten per week met een fit20 Personal Trainer

Is 20 minuten per week genoeg? Werkt het echt? Hoe? Wij hebben de antwoorden die je zoekt! Maar om het écht te begrijpen, moet je fit20 eigenlijk zelf ervaren. Tijdens de Health Week bieden we twee gratis kennismakingssessies aan per persoon (in plaats van 1 sessie per persoon), op maat gemaakt. Probeer fit20 uit met deze vrijblijvende sessies en krijg antwoord op al je vragen. Klaar om fit20 te ervaren? Vul hieronder je gegevens in voor twee volledig GRATIS sessies.

Vul het formulier in
DE HELE WEEK

Stoelmassage | Elke ochtend van 09:00 – 12:00

Trakteer jezelf op een stoelmassage van 10 minuten. Gedurende de hele week bieden we elke ochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur massages aan. Geef je lichaam de ontspanning die het verdient!

Locatie: Check voor aanvang van je boeking in bij de receptie van het WTC; zij wijzen je de weg naar de kamer.

Boek een stoelmassage
health check
DE HELE WEEK

Health check | Elke ochtend van 09:00 – 12:00

Krijg inzicht in je gezondheid en vitaliteit met een gratis gezondheidscheck. Fitsurance beoordeelt je lichaamssamenstelling, grijpkracht en bloedsuikerspiegel. De scan duurt 15 min. De inschrijflink voor deze health check volgt binnenkort.

Locatie: Check voor aanvang van je boeking in bij de receptie van het WTC; zij wijzen je de weg naar de kamer.

Boek een gratis health check
MAANDAG 12 JUNI

Healthy kick-start | 08:00 – 10:00

Kom op maandag van 08:00 uur tot 13:00 uur naar de receptie van het WTC voor een gezonde start van de week – verse smoothies en vitamineshots! Klim op een van onze smoothiefietsen en maak een ritje voor je eigen smoothie. Aanmelden is niet nodig.

lunch walk
DINSDAG 13 JUNI

Street art lunch walk | 12:00 – 13:00

Tijdens deze 1 uur durende rondleiding ontdek je verborgen street art en de verhalen achter deze kunstwerken. Geef je lunchpauze een energieke en artistieke twist!

De maximale groepsgrootte voor deze rondleiding is 20 personen. Vergeet niet je eigen lunch mee te nemen. Reserveer je plek door een email te sturen naar wtcbalie@schiphol.nl of via onderstaande link.

We beginnen de wandeling bij de receptie van het WTC. Anna, onze gids, zal daar op je wachten. Wees op tijd om de rondleiding niet te missen.

Meld je aan voor deze lunchwandeling
bootcamp
DINSDAG 13 JUNI

Bootcamp | 17:15 – 18:00

Om je fit te voelen in een kantoorbaan is regelmatig wat beweging nodig. Squats, push-ups en niet te vergeten burpees; het komt allemaal aan bod tijdens deze bootcamp sessie! Reserveer je plek door een mail te sturen naar wtcbalie@schiphol.nl of via onderstaande link.

Location: The Square (tussen Hilton en The Base), zal hier op je wachten.

Meld je aan voor deze bootcamp
cooking-class
DINSDAG 13 JUNI

Kookcursus | 17:30 – 20:00

Tijdens deze interactieve en educatieve kookles maken we heerlijke en gezonde vegetarische gerechten met verse ingrediënten. Een deskundige kok begeleidt je bij elke stap van het proces en deelt waardevolle tips en trucs waarmee je je culinaire reis thuis kunt voortzetten. En het beste deel? Proeven van alles wat we samen hebben gekookt! Reserveer je plek door een mail te sturen naar wtcbalie@schiphol.nl of via onderstaande link.

Locatie: De kookworkshop vindt plaats bij Juliet’s Kitchen, waar je bij aankomst kunt inchecken.

Meld je aan voor deze kookcursus
foodtruck
DONDERDAG 15 JUNI

Foodtruck | 11:30 – 13:30

Combineer je lunch met een wandeling in de buitenlucht! Op donderdag vind je op The Square (tussen Hilton en The Base) een foodtruck waar je terechtkunt voor een gezonde lunch. Hopelijk schijnt de zon, zodat je tijdens het eten op het plein wat vitamine D kunt opsnuiven. Aanmelden is niet nodig.

Locatie: The Square (tussen Hilton en The Base)

DONDERDAG 15 JUNI

Street art lunch walk | 12:00 – 13:00

Als extra toevoeging aan je wandeling richting de foodtruck: een 1 uur durende rondleiding waarin je de verborgen verhalen achter geweldige straatkunst in de omgeving ontdekt! Onthul de geheimen van deze levendige meesterwerken en geef je dag een creatieve twist. Reserveer je plek door een mail te sturen naar wtcbalie@schiphol.nl of via onderstaande link.

We beginnen de wandeling bij de receptie van het WTC. Anna, onze gids, zal daar op je wachten. Wees op tijd om de rondleiding niet te missen.

Meld je aan voor deze lunchwandeling
cheat-day-thursday
DONDERDAG 15 JUNI

Cheat day Thursday drinks | 17:00 - 21:00

Een gezonde levensstijl is niets zonder balans. Daarom willen we ook tijdens Health Week deze cheat day zeker niet missen! We nodigen je uit voor een gezellige borrel in de Fortune Bar. De eerste twee drankjes krijg je van ons! En natuurlijk hebben we naast bitterballen ook gezonde snacks voor wie trouw wil blijven aan zijn of haar doelen!

Meld je aan voor de borrel door een mail te sturen naar wtcbalie@schiphol.nl of via onderstaande button. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen je komt. Tot dan!

Meld je aan voor de cheat day drinks
Terug naar nieuws & events