Heerlijk en eerlijk

8 augustus 2019

Heerlijk en eerlijk: het nieuwe food concept in WTC Schiphol Airport. Gastvrije ontvangst op een toplocatie van internationale allure.

Geen entree zo uitnodigend als die van WTC Schiphol Airport. Bij binnenkomst ziet u rechts naast de Hospitality Desk direct de Fortune Bar. De perfecte plek voor een overheerlijk ontbijt, smaakvolle lunch of gezellige borrel. Alle heerlijkheden worden hier gastvrij geserveerd door Vermaat Groep, net als de lunch in het bedrijfsrestaurant Juliet’s Kitchen. Onlangs lanceerde deze horeca specialist een gloednieuw food concept. Hoe profiteren de professionals die in de kantoren van WTC Schiphol Airport werken daarvan?

Gezond, duurzaam en sociaal

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en gezonde, fitte medewerkers zijn belangrijk voor de organisaties die zich in WTC Schiphol Airport hebben gevestigd. Met zijn horeca-expertise draagt Vermaat daaraan bij. Gezond, duurzaam en sociaal zijn de drie pijlers van het nieuwe food vision. Dankzij slimme innovaties lukt het bijvoorbeeld om met minder zout, vet en suiker en meer vezels smakelijke en gezonde maaltijden te bereiden. Duurzame oplossingen zijn er ook in overvloed. Koffiedik gaat naar GRO, die er oesterzwammen op kweekt voor in de vegetarische kroketten. Sinaasappelschillen leveren etherische oliën op als smaakmakers voor biologisch ijs van Max en het alcoholvrije biertje Lowlander. Voor plastic verpakkingen zijn steeds meer alternatieven, en ga zo maar door.

‘Pulled pork’ van jackfruit

WTC Schiphol Airport is een toplocatie van internationale allure. Er zijn gerechten uit verschillende culturen, met vlees, met vis of vegetarisch. Om elke dag weer verrassende en bovenal gezonde gerechten te kunnen serveren, daagt Vermaat zijn chef-koks met maandelijkse challenges uit om recepten binnen het nieuwe concept te bedenken. Een paar voorbeelden: Van jackfruit blijk je een heerlijke vegetarische pulled pork-variant te kunnen maken. Een extract uit de stelen van champignons is een uitstekende zoutvervanger. En wat te denken van ovengebakken friet van kikkererwten? Op MS teams (intranet) en SharePoint houden de koks de laatste trends bij en delen ze hun beste recepten voor heerlijk en eerlijk eten.

Gasten verleiden

De Fortune Bar en Juliet’s Kitchen vormen een energieke omgeving waar mensen graag komen en waar ze ongemerkt net iets gezonder en duurzamer eten dan thuis. Granola, maaltijdsalades en vers gesneden fruit zijn altijd al populair bij de professionals die hier genieten van een maaltijd of tussendoortje. En de presentatie van het voedsel verleidt hen om nog meer gezonde keuzes te maken. Vlees wordt bijvoorbeeld niet gepresenteerd als basis, maar als extraatje. Zout staat niet standaard op tafel; wie het wil hebben moet er een stukje voor lopen.

Maatwerk met een persoonlijke touch

Vermaat luistert goed naar wat zijn gasten willen. Missen ze bijvoorbeeld sojayoghurt? De volgende dag staat het klaar in de koelkast. De huurders van WTC Schiphol Airport hebben bovendien de beschikking over een dedicated food manager die contact met hen onderhoudt. Daardoor kan Vermaat razendsnel inspelen op hun wensen. Die persoonlijke relatie waarderen zij zeer. Uiteraard behoort ook catering op maat tot de service, bijvoorbeeld voor een lunchvergadering. Met twee chef-koks is het elke dag mogelijk om maatwerk te leveren – van belegde broodjes tot een high-end lunch, altijd met verse seizoensproducten en een persoonlijke touch.

WTC Schiphol Airport is een high-end kantoorlocatie met hoogwaardige service en voorzieningen.

Terug naar nieuws & events