Elevate your ambition
WTC Schiphol - Homepage

WTC Schiphol Airport biedt hoogwaardige faciliteiten waar alle huurders gebruik van kunnen maken. Samen met onze partners in WTC Schiphol Airport stellen wij alles in het werk om u te faciliteren.

Zo staat er in de Fortune Bar elke dag een barista voor u klaar met overheerlijke verse koffie en ovengebakken lekkernij. Of regelt de Hospitality Desk in een handomdraai de nodige technische ondersteuning voor u. Focust u zich op het realiseren van uw succes, dan doen wij de rest.

Wij garanderen een vertrouwd en gastvrij ontvangst voor u en uw gasten. Onze servicegerichte gastvrouwen staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u van dienst te zijn. Uw pak naar de stomerij of een handdoek nodig voor de douchefaciliteit? Geen probleem, onze Hospitality Desk helpt u graag.

Juliet's Kitchen is het hoogwaardige bedrijfsrestaurant van WTC Schiphol Airport met een internationale keuken en een uitgebreid assortiment aan warme maaltijden, broodjes en salades. Catering behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees meer

De Fortune Bar is dé plek voor een aangename onderbreking van de dag, om uw klanten te ontmoeten, informeel te overleggen of met collega's successen te vieren. De gehele dag kunt u hier terecht voor ontbijt, lunch of een borrel aan de bar.

lees verder

Als u op zoek bent naar een vergaderruimte buiten uw eigen kantoor dan kunt u een vergaderruimte per dagdeel reserveren. The Office Operators zorgt voor een passende vergaderoplossing voor elke gelegenheid.

lees verder

Wij geloven in de kracht van een persoonlijke relatie met onze huurders. Het WTC Management houdt kantoor op de derde verdieping waar wij u graag verwelkomen. Voor vragen, opmerkingen en suggesties kunt u altijd bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Het WTC staat wereldwijd synoniem voor het verbinden van mensen en bedrijven. Daarom organiseert WTC Schiphol Airport met Club WTC Schiphol jaarlijks diverse activiteiten voor en met de huurders. Een mooie kans om uw kennis met andere ambitieuze medewerkers te delen en elkaar te inspireren.

lees verder

WTC Schiphol Airport biedt alle huurders een gratis te downloaden OfficeApp aan. De Officeapp geeft belangrijke en actuele informatie met de betrekking tot WTC Schiphol Airport.

De algemene ruimte op de derde verdieping is voorzien van gratis Wifi. Huurders en klanten kunnen op deze manier in een andere omgeving werken. Ideaal voor flexibel gebruik naast uw eigen kantoor.

Via de overdekte traverse loopt u binnen enkele minuten naar de Terminal van luchthaven Schiphol. Internationaal ondernemen is hierdoor eenvoudig. Om u op de hoogte te houden van actuele vluchtinformatie vindt u bij de Fortune Bar een informatiescherm met vluchttijden.

Goede ICT is essentieel voor elk succesvol bedrijf. Omdat gemak en snelheid voorop staan, bieden wij onze huurders een preferred supplier aan op het gebied van ICT. Voor al uw ICT vragen en wensen kunt u hier terecht.

Office WTC is een kantoorartikelenwinkel waar u kunt laten kopiëren, printen, snijden en inbinden. Daarnaast verkoopt Office WTC kantoorartikelen en wenskaarten. Ook voor het bezorgen en verwerken van post bent u bij Office WTC aan het juiste adres.

Onze Cleaning & Security Services zorgen ervoor dat de algemene ruimten van WTC Schiphol Airport er perfect uitzien. Ook u kunt gebruikmaken van deze cleaning & security services voor uw kantoorruimte. Onze partners staan altijd voor u klaar.

De beste stomerij van Nederland (Netex Award 2017) die uw kleding en schoenen professioneel reinigt en repareert. U kunt uw kleding en/of schoenen inleveren en ophalen bij de Hospitality Desk op de 3e verdieping.

 

lees verder

Bestaande en nieuwe huurders kunnen voor technische ondersteuning (elektrische en werktuigbouwkundige installaties) terecht bij de maincontractor van het WTC Schiphol Airport.

Fit worden in 20 minuten? Dat kan, zelfs met uw zakelijke kleding aan. Bij Fit20 op de derde verdieping kunt u in alle privacy en rust met een personal trainer sporten. Een fijne manier om tussen het werken door toch ook even aan uw gezondheid te werken, zodat u daarna weer gefocust aan de slag kunt gaan.

lees verder

Op de derde verdieping, nabij de Fortune Bar, bevindt zich een pinautomaat. Speciaal voor die onverwachte transactie.

Huurders kunnen pakketten laten bezorgen, terugsturen en verzenden door gebruik te maken van MYPUP. Uw bestelling wordt geplaatst in een Pick Up Point, een beveiligde kluis op de derde verdieping tegenover Office WTC.

lees verder

Er is een stilteruimte op de derde verdieping, die toegankelijk is voor alle religies en overtuigingen. Deze ruimte is een fijne plek om te bidden, mediteren of gewoon te ontspannen.

WTC Schiphol Airport beschikt over een douchefaciliteit op de derde verdieping waar zowel uw werknemers als uw gasten gebruik van kunnen maken. Ideaal als u of uw klant net terugkomt van een lange vlucht. Bij de Hospitality Desk kunt u kosteloos een sleutel halen. Ook krijgt u van onze gastvrouw een handdoek met een flesje doucheschuim en shampoo.

Bij de Game Areas op de derde verdieping staan twee massagestoelen waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Om uw spieren los te maken of gewoon voor een moment van ontspanning tijdens een drukke werkdag. Dankzij de massagestoelen komt u in vijftien minuten helemaal tot rust.

Op de derde verdieping, nabij de Fortune Bar, vindt u een schoenpoetsmachine. Met deze volautomatische schoenpoetsmachine zien uw schoenen er in een handomdraai als nieuw uit.

Via de overdekte traverse loopt u binnen enkele minuten van uw kantoor naar Schiphol Plaza. Hier vindt u onder andere Rituals, Gassan, SuitSupply, Hema, Esprit, Leonidas, Paolo Salotto, Nespresso, Starbucks. Allemaal met ruime openingstijden, handig om voor of na het werk te bezoeken.

lees verder

Tijdens of na het werken kunt u voor ontspanning met uw collega’s terecht in de Game Areas op de derde verdieping. U kunt gebruikmaken van tafeltennis, tafelvoetbal en airhockey.

Elevate your ambition
Bent u er klaar voor om uw ambities waar te maken op deze internationale en dynamische kantoorlocatie?
Download brochure
lees verder
Bekijk de kantoren
lees verder
Vraag rondleiding aan
lees verder