Gebouw

WTC Schiphol Airport is in zijn opzet een bijzonder kantoor. Een rustige, prettige werkomgeving, maar tegelijkertijd verbonden met alle reuring rond Schiphol. Vier hogere kantoortorens, afgewisseld met vier lagere torens, domineren de façade. In heel veel kantoren heb je dan ook een fantastisch uitzicht over Schiphol. Op de derde verdieping vind je de meeste services zoals de gym, de Game Area, de meditatieruimte, de servicedesk, enz. Dit is het domein van alle huurders. Het gebouw heeft daaronder een directe verbinding met het luchthavengebouw, toegankelijk voor het publiek. Deze passage wordt gebruikt door iedereen die hier of in de omgeving werkt of op bezoek is.

The place
to connect
Historie

Over WTC Schiphol Airport

Sinds jaar en dag is WTC Schiphol een gezichtsbepalend en aantrekkelijk kantorencomplex. Recent nog hebben alle openbare ruimtes een volledige make over ondergaan en is het aantal faciliteiten, zoals vergaderzalen, restaurants, bars en ontspanningsruimtes, fors uitgebreid. Ook zijn er flexibele werkplekken gekomen waar medewerkers geconcentreerd en alle rust kunnen werken. Tot slot is er een zonnig buitenterras gecreëerd, voor bijvoorbeeld een informeel overleg of een borrel. Het resultaat is een fijne werkplek en het perfecte visitekaartje voor je bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden
Locatie

Internationale allure

De locatie is natuurlijk top. Je bevind je op de meest internationale plek van Europa met directe verbindingen over de hele wereld. Grote internationale bedrijven hebben hier hun thuisbasis of een vestiging. En natuurlijk zijn alle grote steden in Nederland en Europa vanuit Schiphol per trein of auto prima bereikbaar. Als je kiest voor het WTC Schiphol Airport, kies je voor internationale allure. Een plek waar mensen heel graag willen werken en waar je je relaties letterlijk op niveau kunt ontvangen.

Zo bereikbaar zijn we
Ik werk al 22 jaar in dit gebouw. Het is echt een geweldige plek om te werken met internationale mensen van over de hele wereld. Er zijn veel activiteiten, de Socialclub, zakelijke activiteiten. Het is echt dé place to be.

Leonard Dijkstra

Schiphol Travel International

Duurzaamheid

Een gezond en duurzaam gebouw

Bij WTC Schiphol Airport verweven wij duurzaamheid in alles wat wij doen. Ons gebouw is BREEAM gecertificeerd. Wij willen vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en technologie met veel aandacht voor service, kwaliteitsverbetering, gebruikersbeleving en mogelijkheden om kantoorgebruik verder af te stemmen op de toekomstige gebruikersvraag waarbij ook het individu steeds meer bezig is met hun ecologische voetafdruk en wij in hun dagelijkse werk daar een bijdrage aan leveren.

Zo duurzaam zijn we

Ervaar WTC Schiphol Airport in 360º

 

Hulp bij internationaal zakendoen

WTC Nederland

De samenwerkende World Trade Centers in Nederland zijn het regionale middelpunt voor internationaal ondernemen. Onze ervaren Trade Associates begeleiden mkb-ondernemers die grenzeloos zaken willen doen. We bieden wereldwijd toegang tot meer dan 750.000 organisaties. Zo geven we jouw internationale ondernemerssucces een vliegende start.

Meer informatie
Poort naar de wereld

WTC Association

Sinds de opening van het eerste World Trade Center in de Verenigde Staten staat WTC symbool voor hoogwaardige dienstverlening, eindeloze gastvrijheid en een innovatieve mentaliteit. Met zo’n 300 WTC’s in meer dan 100 landen wereldwijd, is WTC de thuisbasis van succesvolle ondernemers, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Het doel van elk WTC is om een dynamische werkomgeving te creëren, waar ondernemers alle ondersteuning kunnen krijgen die ze nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien. Zo draagt The World Trade Center’s Association bij aan de wereldwijde handel en de bloei van succesvolle bedrijven.

Meer informatie
Een antwoord op al je vragen

CBRE Dutch Office Fund

WTC Schiphol wordt beheerd door het WTC Beheer team. Samen met alle mensen die dagelijks voor onze huurders aan het werk zijn, maken wij WTC Schiphol tot dé plek die alles aan boord heeft voor zakelijk succes. Het WTC Beheerteam is dagelijks in touw om het alle huurders zo aangenaam mogelijk te maken. Ze staan uiteraard huurders bij met raad en daad, maar zorgen er ook voor dat alle services meer dan voortreffelijk zijn georganiseerd. ICT, veiligheid, toegangscontrole, parkeren, horeca, een aangenaam binnenklimaat, enz. Niets ontgaat hun professionele blikken en ze leggen de lat hoog voor zichzelf.

Neem contact op
Ons team staat altijd voor je klaar om je bij te staan met raad en daad. Echte professionals die je graag helpen en je snel wegwijs maken in ons kantoor maar ook daarbuiten.

WTC beheerteam

Lees meer
WTC Schiphol Airport is gedeeld eigendom van CBRE INVESTMENT MANAGEMENT EN SCHIPHOL COMMERCIAL REAL ESTATE. Twee organisaties die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

Over de eigenaren van WTC Schiphol Airport

Lees ons verhaal
Nieuwsgierig? Ontdek ons gebouw